| Tanganyika 170x60x55v |
 |
| Titulek: |
Tanganyika 170x60x55v |
| Popis: |
Rok od založenia |
| Odesílatel: |
andy40 |
| Zaslal: |
ne červenec 25, 2010 11:46 am |
| Zobrazeno: |
235 |
| Komentář: |
8 |
|
| Odesílatel: wladys @ po červenec 26, 2010 12:42 am |
Akva je pěkné,ale s lépe zvoleným osazenstvem,by to akva bylo ještě lepší.Trofíci by tam byli úžasní.Ty "sardinky" se tam tak trochu ztrácí.
|
| Odesílatel: andy40 @ po červenec 26, 2010 7:00 am |
Diky. Trofíci sú pekný, ale mňa veľmi neoslovili.
|
| Odesílatel: Karpatska @ po červenec 26, 2010 9:34 am |
Ahoj mne sa akva tiež veľmi páči. Ryby sú fajn ale možno pridať na množstve tých cypráčov nech toľko nezanikajú alebo Jumbo verziu.
Ja mám také isté sardinky ako ty .
|
| Odesílatel: andy40 @ út červenec 27, 2010 12:03 pm |
Ahoj som rád, že sa páči. Cypráčov je v aqa 26ks ďalšie by nebol problém keďže mám teraz nosiace samice, ale nerád by som to z počtom prehnal.
|
| Odesílatel: A+I @ pá červenec 30, 2010 11:18 pm |
Ahoj Andy, ja souhlasim s Wladysem. Je to nadherny akvarium, ale s tou osadkou trochu "zabity". Cyprichromis jsou hejnove ryby pohybujici se v tisicovych hejnech ve volne vode. To tanganyicke zakouti mne k nim taky moc nesedi. Ale hlavne (kdyz uz je chces) jich tam mas strasne malo. To my je mame jinak nahusto . Kolik to pozadi ubralo asi litru?
|
| Odesílatel: andy40 @ po srpen 02, 2010 8:28 am |
Množstvo zvýšiť môžem ak to utiahne akva. Vymeniť ich za trofikov nechcem neviem mňa nejako nezaujali.(časom nevylučujem zmenu) Ja mám celkovo rád druhovu "pestrosť" v akva je to živšie a pre mňa menej jednotvárne.
Neviem presne nemám to zmerané, ale počítam že komplet dekorácia uberá cca 100L.
|
| Odesílatel: A+I @ po srpen 02, 2010 10:17 am |
Co myslis tou "druhovou pestrosti" ? Co tam ted vubec mas? Vzdyt Galerii mas totalne vyplenenou .. .
Techto Sardinek, ktere nejsou jumbo, bysme tam dali nejmin 60 ks. Nejmin ! 
|
| Odesílatel: andy40 @ po srpen 02, 2010 11:28 am |
Myslene všeobecne, že sa mi nepáčia druhove aqa. Mám tam Altolamprologus 4ks, Callochromis 2ks, Cyprichromis 26ks, Enantiopus 2ks(potrebujem ešte aspoň 8ks), Julidochromis 5ks + mlade, Lamprologus 7ks. Galerka je prázdna preto lebo veľmi nefotím a nie je sa čim chváliť . Ak myslíš, že to utiahne aqa môžem to dvihnúť odchovom aj na 60 
|
| Dle pořadí:
|