| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martin Novák
administrátor

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xrewq
častý přispívatel

|
Zaslal: út červenec 04, 2006 9:55 am Předmět: |
|
|
Dej sem něco na zkoušku.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Káčátko
uživatel webu

|
Zaslal: út červenec 04, 2006 12:05 pm Předmět: |
|
|
Taky bych si něco vzala, aspoň mi o prázdninách nezakrní mozek
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xrewq
častý přispívatel

|
Zaslal: út červenec 04, 2006 5:04 pm Předmět: |
|
|
Kokal sem ža jsi mě hned zařadil do překaldatelů , ale nemáš neco na zkoušku ? nebo jak to bude probíhat ? Nevím jestli mě to pude, já znám spíše odbornou technickou strojní angličtinu, biologii moc neznam a pokud to bude hodně odborné, tak nevím jestli se budu chytat. A jak to bude oficiální ? Aby mě hned každej nebral za slovo, že tuhle nebo tamtu frázi sem si vyložil jinak nežli on ? Dík za odpověd.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák
administrátor

|
Zaslal: út červenec 04, 2006 5:12 pm Předmět: |
|
|
| xrewq napsal: | Kokal sem ža jsi mě hned zařadil do překaldatelů , ale nemáš neco na zkoušku ? nebo jak to bude probíhat ? Nevím jestli mě to pude, já znám spíše odbornou technickou strojní angličtinu, biologii moc neznam a pokud to bude hodně odborné, tak nevím jestli se budu chytat. A jak to bude oficiální ? Aby mě hned každej nebral za slovo, že tuhle nebo tamtu frázi sem si vyložil jinak nežli on ? Dík za odpověd. |
Už jsem oslovil pár webů a požádal o souhlas s překladem článků a jejich následnou publikací. Až budu vědět více, tak se dohodneme.
| xrewq napsal: | | ale nemáš neco na zkoušku ? nebo jak to bude probíhat |
Zkusit si můžeš jakýkoliv článek z amerických webů (např. www.cichlid-forum.com). Myslím, že to ale zvládneš. Probíhat to bude tak, že až získám svolení na nějaké články, tak si vyberete a můžete začít překládat. Jak je psáno...nic není časově omezeno. Nikdo vás nebude nutit.
| xrewq napsal: | | A jak to bude oficiální ? Aby mě hned každej nebral za slovo, že tuhle nebo tamtu frázi sem si vyložil jinak nežli on ? Dík za odpověd. |
Oficiální to bude, ovšem nikdo Tě nebude napadat pro špatný překlad, protože tam bude odkaz na originál a jestli se mu překlad nelíbí ať si to přečte v originále. Jde pouze o to, aby byl překlad věcně a fakticky správný.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xrewq
častý přispívatel

|
Zaslal: út červenec 04, 2006 7:50 pm Předmět: |
|
|
Tak sem na to koukal a vypadá to v pohodě. Nic zas tak odborného to nejni tak se mnou můžeš počítat Jen by chtělo nějak zajistit aby pak nepřekládalo jeden článek zároveň několik lidí
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák
administrátor

|
Zaslal: út červenec 04, 2006 8:37 pm Předmět: |
|
|
| xrewq napsal: | Tak sem na to koukal a vypadá to v pohodě. Nic zas tak odborného to nejni tak se mnou můžeš počítat Jen by chtělo nějak zajistit aby pak nepřekládalo jeden článek zároveň několik lidí  |
No ano, to je samozřejmé. Organizace je na mně a vše zařídím jen jak dostanu svolení pro autorská práva. Psal jsem adminům dnes, tak doufám, že se ozvou co nejdříve.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák
administrátor

|
Zaslal: st červenec 05, 2006 9:19 am Předmět: |
|
|
Tak jsem získal první souhlas k autorským právům webu MalawiMayhem.com. Ovšem prozatím se jedná o články autorů jménem "Jason Vance" a "Rafal Izdebski". Jestli tedy máte zájem můžete si vybrat některý ze článků z tohoto seznamu: http://www.malawimayhem.com/articles.shtml.
Ovšem až si vyberete napište sem název toho článku, aby ostatní věděli co je již překládáno.
PS: dodržujte prosím výběr článků výše jmenovaných autorů
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák
administrátor

|
Zaslal: po červenec 10, 2006 8:04 am Předmět: |
|
|
Dostal jsem další oprávnění pro články autora Vinny Kutty z webu MalawiMayhem.com. Seznam článku viz. první příspěvek - Seznam článků.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák
administrátor

|
Zaslal: út červenec 11, 2006 10:19 pm Předmět: |
|
|
A mám další oprávnění na dva články z webu cichlid-forum.com. Jedná se o sekci Do it yourself -> podsekci "Tank & Water Maintenance" a články autora jménem "Marc Elieson". Názvy článků jsou uvedeny výše.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|