| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Matthes
častý přispívatel

|
Zaslal: st květen 12, 2010 3:02 pm Předmět: Aqua |
|
|
já mám 2x54W a jde to můžeš zapojit pouze jednu....
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
stavik
uživatel webu

|
Zaslal: st květen 12, 2010 3:18 pm Předmět: Re: Aqua |
|
|
| Matthes napsal: | | já mám 2x54W a jde to můžeš zapojit pouze jednu.... |
OK. Diky
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wladys
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 12:45 am Předmět: Re: to Wladys |
|
|
| Mc Milan napsal: | | zdravím tě wladysi,dnes jsem sháněl v Opavě zářivkové trubice a ejhle oni nikde teple bílé neprodávají! nemáš prosímtě tušení,kde bych je sehnal třeba v ostravě,ale pokud možno maloobchod(janča neprodá jednotlivě)?moc ti díky |
V Opavě na Dolňáku,tam mají tuším osram a sehnat teplé bílé zářivky není snad až tak velký problém.Pokud ne tam tak OBI,Globus v Ostravě třeba Hornbach.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mc Milan
uživatel webu
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 12:34 pm Předmět: to Wladys |
|
|
podle mne by také neměl být,ale..ani na dolňáku,ani v argosu,prolezl jsem celé město-a nikde nic. takže proto jsem se obrátil na tebe! do hornbachu se chystám.díky ti moc.Milan
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daben
nový uživatel

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 11:40 pm Předmět: |
|
|
Super stránky
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarka.x
častý přispívatel

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 3:40 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem,
potřebovala bych radu ohledně osvětlení nad Malawi.
Budou tam 2 zářivky 120 cm T8. Jedna bude určitě Sera blue sky (mám 2 nad Tanganikou a jsem fakt spokojená) a druhou bych chtěla, aby více zvýraznila barvy ryb.
Přemýšlela jsem nad Philips Aquarelle nebo Narva colour (tu jsem již měla), která je lepší?Případně nějaký jiný nápad, jinou speciálku?
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jonathane
akvamalawi člen

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 8:10 pm Předmět: re |
|
|
já jsem naprosto spokojenej s OSRAM BIOLUX......
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vlastomenn
častý přispívatel

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 8:10 pm Předmět: |
|
|
a co tak knej dat JBL SOLAR NATUR?alebo Osram SkyWhite(880)?Narva colour mam ja ale neni mi doposial jasne kolko ma K (mozno ju zamenim za nejaku 10000K napr. http://www.lightspectrum.sk/tovar/f-58wt8aquastar-g13.html ).Mam este NARVA NATURE ta ma 6000K ale ta je do zlta cize ju idem tento tyzden menit za Osram SkyWhite(880) a uvidim ako to bude vyzerat.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarka.x
častý přispívatel

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 11:29 pm Předmět: |
|
|
| Vlastomenn napsal: | | a co tak knej dat JBL SOLAR NATUR?alebo Osram SkyWhite(880)?Narva colour mam ja ale neni mi doposial jasne kolko ma K (mozno ju zamenim za nejaku 10000K napr. http://www.lightspectrum.sk/tovar/f-58wt8aquastar-g13.html ).Mam este NARVA NATURE ta ma 6000K ale ta je do zlta cize ju idem tento tyzden menit za Osram SkyWhite(880) a uvidim ako to bude vyzerat. |
Já mám doma uloženou i Osaram SkyWhite 880 i Osram Biolux, měla jsem je ze začátku nad Tropheusama (teď mám 2x Seru Blue sky).
Teď jsem myslela, že bych nechala nad Tropheusy jednu Seru Blue sky + Osram Biolux a nad Malawi druhou Seru Blue sky+ nějakou co pěkně vybarví Malawky...
Tu Philipsku jsem nezkoušela. Je chodně do fialova?
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wladys
akvamalawi člen

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 12:40 am Předmět: |
|
|
Šárko já mám teď nad tou mou menší Tanganyikou kombinaci Sera blue sky a Narva oceanic colour a vypadá to moc dobře.Zkoušel sem tu seru zkombinovat i s Aqua glo,která mi už asi 3 roky leží ve spíži a nebylo to ono.Bylo to až moc studené.
Ale abych se přiznal tak uvažuju nad tím,že až jednou ta colorka dosvítí(už mi nad akva svítí asi 3 roky) tak jsem o aquarellce uvažoval taky.Já je totiž používám v různých kombinacích nad všema velkýma nádržema a jsem s jejím světelným spektrem maximálně spokojen.Aquarellka svítí s jemným růžovým nádechem.U collorky je ta růžová intenzivnější.Snad jsem ti trochu pomohl.....
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|