| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sarka.x
častý přispívatel

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 8:19 am Předmět: |
|
|
Díky Vláďo, určitě jsi mi pomohl. S tou Narvou mám trochu problém, že svítí až moc fialově, takže ta Philipska v kombinaci se Serou bude to pravé. Doufám, že jí seženu...
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarka.x
častý přispívatel

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 9:15 am Předmět: |
|
|
Zářivka objednána, zítra bude doma. Zkusím ji v kombinaci se Serou i nad Tropheuse, když bude dobrá, půjde i tam
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wladys
akvamalawi člen

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 8:18 pm Předmět: |
|
|
Pak to pěkně nafoť.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jerry1
častý přispívatel

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 11:47 am Předmět: |
|
|
Sarko nedavno jsem resil podobny problem (asi vis vsak jsi na to reagovala) a nakonec jsem koupil tu philipsku a jsem spokojen v kombinaci s 880 skywhite je supr. Zkusenosti mam jeste s tou biolux od osramu a ta je take moc dobra.
Ta Aquarellka je lehce do fialova, ale ne tolik a pro malawi myslim dobra volba.
Biolux zvyraznuje mene, ale podle me prakticky nezkresluje - taky supr.
Se sera blue sky bohuzel nemam zkusenosti a tak Ti nemohu pomoci s kombinaci
Myslim, ze jsi s tou Aquarellkou udelala dobre
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarka.x
častý přispívatel

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 12:27 pm Předmět: |
|
|
Tak mám Philips Aquarelle, ale vrátím jí. Nad Tropheusy nepadá v úvahu, ryby jsou pod ní hnědo-modro - fialový, barevně to zkresluje a barvy jsou nepřirozený
Nad Malawi jí taky nedám použiju zase Seru Blue sky v kombinaci s Osramkou, nebo 2 Sery mám je všechny doma a kdyžtak uvidím.
Už si tak nepamatuju jak svítila ta Narva Colour ale myslím, že byla lepší.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
melanochromis1975
přispívatel

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 1:04 pm Předmět: |
|
|
| sarka.x napsal: | Tak mám Philips Aquarelle, ale vrátím jí. Nad Tropheusy nepadá v úvahu, ryby jsou pod ní hnědo-modro - fialový, barevně to zkresluje a barvy jsou nepřirozený
Nad Malawi jí taky nedám použiju zase Seru Blue sky v kombinaci s Osramkou, nebo 2 Sery mám je všechny doma a kdyžtak uvidím.
Už si tak nepamatuju jak svítila ta Narva Colour ale myslím, že byla lepší. |
Skusila si nekdy Power-glo od Hagenu ? Na malawky idealni- krasne vyniknou barvy ryb a pekne pod ni roste rasa. Jestli se nemylim, tak ji pouzivaji i na morske akvarium pro koraly. Ja jsem s ni vice nez spokojeny.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarka.x
častý přispívatel

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 4:50 pm Předmět: |
|
|
| melanochromis1975 napsal: |
Skusila si nekdy Power-glo od Hagenu ? Na malawky idealni- krasne vyniknou barvy ryb a pekne pod ni roste rasa. Jestli se nemylim, tak ji pouzivaji i na morske akvarium pro koraly. Ja jsem s ni vice nez spokojeny. |
Tu jsem nezkoušela. Tu Philipsku ještě tedy zkusím nad to Malawi , ale nad Tanganiku (Tropheuse) to není na 100% dobrá volba.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
Melanochromis, neudela nahodou ta Power-glo akva moc cerveny - ruzovy? Ja jsem to zkousela nad nase Moby a vsechny kameny a pisek byly tmavoruzovy, hruza. Ja myslim, ze je to videt i na tech 2 fotkach, co mas ve sve Galerii. Predposledni fotka vypada na Power-glo a ta posledni je znacne vylepsena po pridani actinic blue. Am I right?
Sarko, jaky odstin ma ta Philips Aquarelle?
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarka.x
častý přispívatel

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 10:22 pm Předmět: |
|
|
| A+I napsal: |
Sarko, jaky odstin ma ta Philips Aquarelle? |
jsou "růžovoučký"
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 10:56 pm Předmět: |
|
|
Tak to by mozna mohl vedet Wladys (nebo i nekdo jiny), jestli je rozdil v barve zarivek Philips Aquarelle a Power-glo. Docela by mne to taky zajimalo.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|