| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak se vám líbí toto akvárium? |
| Výborné! |
|
70% |
[ 21 ] |
| Dobré! |
|
20% |
[ 6 ] |
| Průměrné! |
|
6% |
[ 2 ] |
| Podprůměrné! |
|
3% |
[ 1 ] |
| Naprosto nehezké! |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 30 |
|
| Autor |
Zpráva |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
Jenom 10-12 ryb, neni to malo ?? To ja bych to zarybnila vic, vsak mne znas!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jonathane
akvamalawi člen

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 12:14 pm Předmět: re |
|
|
viděl bych to na ty tři druhy...Proto, Dimid, Nimbo
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wladys
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 12:49 am Předmět: |
|
|
A co:
Copadichromis borleyi 10
Placidochromis phenochilus 10
Aulonocara baenschi 15
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarka.x
častý přispívatel

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 12:53 am Předmět: |
|
|
Barevně to není špatná kombinace, ale tvar ryb je podobný.
Co říkáš na tu kombinaci co se mi líbí?Kolik bys jich dal od druhu? Já bych radši větší ryby a míň....
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarka.x
častý přispívatel

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 10:27 am Předmět: |
|
|
Álo Cyathopharynx foai jsou nádherný Tanganický ryby, viděla jsem je plavat v nádrži u M. Krauta. Jsou dost velký, hlavně co se týče "rozpětí" ploutví. Jsou do nádrže od 400 litrů. Plavou tak ladně, hapky jsou takový celkově hbitější.......
Beru je jako další možnost....
Díky za pochvalu videí, mě se nic nezastavuje, fungují od začátku do konoce.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 10:54 am Předmět: |
|
|
Tak to byla chyba na mojem prijimaci. Zkousela jsem tu stranku otevrit nekolikrat a vzdycky se to zastavilo pred 3. minutou. Ted jsem to tedy zkusila znovu a uz to jde. Od te doby, co mi tam Ivik naladoval novej Norton za 99 baku, tak to blbne cim dal vic. Pracovat s fotkama nebo s videy je uplne o nervy - vsechno trva celou vecnost a zastavuje mne to computer. Z niceho nic je comp. plnej a nic se do neho uz nevejde. A tak ted knikam o "jabko" (Mac - Apple) . Jenze Ivik mne moc nechce slyset. Ale vsak vis, my ty chlapy vzdycky nejak ukecame ..
Sarko, mne se zda, ze mas hlas good for chanson .
S rybama se nenech ovlivnit, ja mam radsi Tanganyiku a o tech Cyathopharynx foai - furcier jsem taky premyslela, ale uz to nesmim prehanet, uz by museli bydlet asi pred barakem.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si ty Tvoje pisne nastavila jako kulisu zatimco tu neco delam, a zase se to zastavilo pred 3. minutou. Cim to muze byt? 2:53 .. Asi mam v computru nejaky hiccup .
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarka.x
častý přispívatel

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
No já přemýšlela i o Tanganice nějaký Xenotilápie - Kilesa, Ochrogenys(Ndole), ale je fakt, že jsou to choulostivý ryby. Navíc co k nim nahoru, leda Cyprichromise nebo Paracyprichromise a ty mi nějak nepřirostly k srdci.
Tanganiku mám, tak tam dám asi opravdu Malawi. Třeba až něco uvidím "naživo" tak se rozhodnu pro něco jiného, zatím se mi líbí to co jsem napsala.
S těma chansonama jsi to trefila ty mám moc ráda. Teď zkouším Mercuryho (manžel říká že se otřásá barák ). Synek hodil včera na zem mikrofon, tak ho samozřejmě rozbil , dala jsem ho švagorvi do obchodu jestli ho dají dohromady.....
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vlastomenn
častý přispívatel

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 1:33 pm Předmět: |
|
|
A co tak Cyrtocara moori,Sciaenochromis fryeri, Protomelas taeniolatus?
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|