Nápověda |  Hledat |  RSS |  Uživatelé |  Nové příspěvky |  Denní přehled |  Uživatelské skupiny |  Registrace |  Profil |  Soukromé zprávy |  Přihlášení 
AkvaMalawi.com
  Portál |  Fórum |  MyFish |  FotoAlbum |  Download |  Vaše nádrže |  Tipy & Rady |  Slovník |  Kalkulátory |  Knihy |  Překlady |  Zařízení nádrže |  Odkazy

Strana 18 z 24
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Index webu AkvaMalawi.com -> Vaše nádrže -> TROPHEUS
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak se vám líbí toto akvárium?
Výborné!
70%
 70%  [ 21 ]
Dobré!
20%
 20%  [ 6 ]
Průměrné!
6%
 6%  [ 2 ]
Podprůměrné!
3%
 3%  [ 1 ]
Naprosto nehezké!
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 30

Autor Zpráva
A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: st červenec 21, 2010 11:57 am    Předmět: Citovat

Jenom 10-12 ryb, neni to malo ?? Shocked Shocked To ja bych to zarybnila vic, vsak mne znas! Laughing Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jonathane
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: st červenec 21, 2010 12:14 pm    Předmět: re Citovat

viděl bych to na ty tři druhy...Proto, Dimid, Nimbo

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wladys
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 12:49 am    Předmět: Citovat

A co:

Copadichromis borleyi 10
Placidochromis phenochilus 10
Aulonocara baenschi 15

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
sarka.x
častý přispívatel

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 12:53 am    Předmět: Citovat

Barevně to není špatná kombinace, ale tvar ryb je podobný.
Co říkáš na tu kombinaci co se mi líbí?Kolik bys jich dal od druhu? Já bych radši větší ryby a míň....

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 8:46 am    Předmět: Citovat

Vetsi ryby a min by se mi libily tyto: Surprised ... Akorat nevim urcite, jestli by se jim libilo ve velikosti toho akva .. Sad
http://www.youtube.com/watch?v=TwtNB4trMBo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9bmUXbX-4zA&feature=related

Sarko, ty posledni dve Tvoje novy videa na YouTube, co jsi nazpivala, jsou absolutne super. Ivik se od toho ani nemohl odlepit Very Happy . Akorat to posledni se stale zastavuje po pulce. Sad

sarka.x
častý přispívatel

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 10:27 am    Předmět: Citovat

A+I napsal:
Vetsi ryby a min by se mi libily tyto: Surprised ... Akorat nevim urcite, jestli by se jim libilo ve velikosti toho akva .. Sad
http://www.youtube.com/watch?v=TwtNB4trMBo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9bmUXbX-4zA&feature=related

Sarko, ty posledni dve Tvoje novy videa na YouTube, co jsi nazpivala, jsou absolutne super. Ivik se od toho ani nemohl odlepit Very Happy . Akorat to posledni se stale zastavuje po pulce. Sad

Álo Cyathopharynx foai jsou nádherný Tanganický ryby, viděla jsem je plavat v nádrži u M. Krauta. Jsou dost velký, hlavně co se týče "rozpětí" ploutví. Jsou do nádrže od 400 litrů. Plavou tak ladně, hapky jsou takový celkově hbitější.......
Beru je jako další možnost....
Díky za pochvalu videí, mě se nic nezastavuje, fungují od začátku do konoce.

A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 10:54 am    Předmět: Citovat

Tak to byla chyba na mojem prijimaci. Very Happy Zkousela jsem tu stranku otevrit nekolikrat a vzdycky se to zastavilo pred 3. minutou. Ted jsem to tedy zkusila znovu a uz to jde. Od te doby, co mi tam Ivik naladoval novej Norton za 99 baku, tak to blbne cim dal vic. Pracovat s fotkama nebo s videy je uplne o nervy - vsechno trva celou vecnost a zastavuje mne to computer. Z niceho nic je comp. plnej a nic se do neho uz nevejde. A tak ted knikam o "jabko" (Mac - Apple) Laughing . Jenze Ivik mne moc nechce slyset. Very Happy Ale vsak vis, my ty chlapy vzdycky nejak ukecame .. Surprised

Sarko, mne se zda, ze mas hlas good for chanson palec .

S rybama se nenech ovlivnit, ja mam radsi Tanganyiku a o tech Cyathopharynx foai - furcier jsem taky premyslela, ale uz to nesmim prehanet, uz by museli bydlet asi pred barakem. přemýšlení

A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 11:35 am    Předmět: Citovat

Tak jsem si ty Tvoje pisne nastavila jako kulisu zatimco tu neco delam, a zase se to zastavilo pred 3. minutou. Cim to muze byt? 2:53 .. Asi mam v computru nejaky hiccup Confused .

sarka.x
častý přispívatel

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 11:42 am    Předmět: Citovat

No já přemýšlela i o Tanganice nějaký Xenotilápie - Kilesa, Ochrogenys(Ndole), ale je fakt, že jsou to choulostivý ryby. Navíc co k nim nahoru, leda Cyprichromise nebo Paracyprichromise a ty mi nějak nepřirostly k srdci.
Tanganiku mám, tak tam dám asi opravdu Malawi. Třeba až něco uvidím "naživo" tak se rozhodnu pro něco jiného, zatím se mi líbí to co jsem napsala.

S těma chansonama jsi to trefila ty mám moc ráda. Teď zkouším Mercuryho (manžel říká že se otřásá barák Laughing ). Synek hodil včera na zem mikrofon, tak ho samozřejmě rozbil Evil or Very Mad, dala jsem ho švagorvi do obchodu jestli ho dají dohromady.....

Vlastomenn
častý přispívatel

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 1:33 pm    Předmět: Citovat

A co tak Cyrtocara moori,Sciaenochromis fryeri, Protomelas taeniolatus? Rolling Eyes

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Index webu AkvaMalawi.com -> Vaše nádrže -> TROPHEUS
Strana 18 z 24
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Další

Administrátor & Webmaster: Martin Novák :: Copyright © 2005-2010 - AkvaMalawi.com - ISSN 1801-8904 - autorská práva vyhrazena
Šíření a kopírování textů, fotografií a jiných záznamů je bez předchozího souhlasu zakázáno
Optimalizováno pro MSIE 6.0, Opera 8.0 a FireFox 1.5 v rozlišení 1024x768pix