| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zeicul
uživatel webu

|
Zaslal: st březen 03, 2010 2:05 pm Předmět: Neolamprologus hecqui |
|
|
Nemáte někdo zkušenost s chovem těchto šnekáčů (Neolamprologus hecqui) ? Našla jsem zajímavé info na: http://e-akvarium.cz/casopis/akvarium02.pdf ,ale brala bych rady od někoho kdo je má.
A také by mě zajímalo, kde je sehnat. !!!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: st březen 03, 2010 2:24 pm Předmět: |
|
|
Skoda, ze jsi tak daleko, dali bysme Ti jich 6 zadarmo . S cim je chces chovat a v jak velkem akvarku? Jestli umis anglicky, tak Ti muzu poslat odkazu na jejich chov nekolik. My sami mame s nima zkusenost jen kratkou a ted nevime k jakym je mame dat rybam, aby nebyl problem.
Zkus je shanet hlavne pod nazvem Lepidiolamprologus hequi.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zeicul
uživatel webu

|
Zaslal: st březen 03, 2010 3:47 pm Předmět: |
|
|
Škoda ! Chtěla bych je do akva 180l společně s julidkama, calvusama nebo Daffodilama. Hodí se info i v angličtině, snad to nějak přelouskám
Někde jsem četla, že se dají chovat i s leleupka, narozdíl od jiných šnekáčů. Protože to jsou dost ostří hoši.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wladys
akvamalawi člen

|
Zaslal: st březen 03, 2010 6:01 pm Předmět: |
|
|
S calvusama i julidkama to půjde akva 180 litrů je na takovou sestavu dostatečné.Daffodily bych v tomto případě vyloučil.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zeicul
uživatel webu

|
Zaslal: st březen 03, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
| wladys napsal: | | S calvusama i julidkama to půjde akva 180 litrů je na takovou sestavu dostatečné.Daffodily bych v tomto případě vyloučil. |
Proč by jsi vyloučil Daffodila? Malé akva? Myslela jsem třeba jen jeden pár.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wladys
akvamalawi člen

|
Zaslal: st březen 03, 2010 6:19 pm Předmět: |
|
|
Jo malé akva......teda pro všechno osazenstvo.Pro samotný pár,nebo třeba k nim ještě calvusy by to mohlo klapat,ale k lepidlům bych je nedával.Mají tendenci si zabírat velké plochy.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zeicul
uživatel webu

|
Zaslal: st březen 03, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
| wladys napsal: | | Jo malé akva......teda pro všechno osazenstvo.Pro samotný pár,nebo třeba k nim ještě calvusy by to mohlo klapat,ale k lepidlům bych je nedával.Mají tendenci si zabírat velké plochy. |
Díky, daffodily teda nedám. Tet ještě sehnat ta lepidla
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 11:33 am Předmět: |
|
|
Ahoj, tady je odkaz, v tomto je o nich nejvic: http://www.aquahobby.com/gallery/e_Neolamprologus_hecqui.php
Aspon jsem Ti ty nase "ostre hochy" vyfotila. Jsou to zatim prditka v provizornim akvarku.
Wladys, my nevime, ke komu je mame pak dat, asi budou muset byt sami neb uz jim neverim . Mohlo by jich zustat 6 pospolu, popr. v jak velkem akvariu? Nebo koho jeste k nim, nemuzem je asi nikam dat, vsude by nam zrali prcky.
| Popis: |
|
| Velikost souboru: |
75.59 KB |
| Zobrazeno: |
1214 krát |

|
| Popis: |
|
| Velikost souboru: |
87.41 KB |
| Zobrazeno: |
1214 krát |

|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
brova
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 1:15 pm Předmět: |
|
|
Jejda, to jsou krásné a malé lepidílka, oproti těm holomkům, co mám já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wladys
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 7:01 pm Předmět: |
|
|
Alčo třeba k dospělým leleupkám je klidně můžeš dát...nádrž jen pro těch 6 kousků by měla stačit 120 litrů
Možná i trošku menší....opět co největší plocha dna...výška stačí 30cm já mám 40cm a u hladiny jsem je ještě neviděl...maximálně vyspurtují nahoru pro žrádlo a zase rychle ke dnu
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|