Nápověda |  Hledat |  RSS |  Uživatelé |  Nové příspěvky |  Denní přehled |  Uživatelské skupiny |  Registrace |  Profil |  Soukromé zprávy |  Přihlášení 
AkvaMalawi.com
  Portál |  Fórum |  MyFish |  FotoAlbum |  Download |  Vaše nádrže |  Tipy & Rady |  Slovník |  Kalkulátory |  Knihy |  Překlady |  Zařízení nádrže |  Odkazy

Strana 1 z 6
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Index webu AkvaMalawi.com -> Akva Tribut Lamprologini -> Neolamprologus hecqui
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 2:05 pm    Předmět: Neolamprologus hecqui Citovat

Nemáte někdo zkušenost s chovem těchto šnekáčů (Neolamprologus hecqui) ? Našla jsem zajímavé info na: http://e-akvarium.cz/casopis/akvarium02.pdf ,ale brala bych rady od někoho kdo je má.
A také by mě zajímalo, kde je sehnat. !!! Rolling Eyes

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 2:24 pm    Předmět: Citovat

Skoda, ze jsi tak daleko, dali bysme Ti jich 6 zadarmo Very Happy . S cim je chces chovat a v jak velkem akvarku? Jestli umis anglicky, tak Ti muzu poslat odkazu na jejich chov nekolik. My sami mame s nima zkusenost jen kratkou a ted nevime k jakym je mame dat rybam, aby nebyl problem.
Zkus je shanet hlavne pod nazvem Lepidiolamprologus hequi.

zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 3:47 pm    Předmět: Citovat

Škoda Crying or Very sad ! Chtěla bych je do akva 180l společně s julidkama, calvusama nebo Daffodilama. Hodí se info i v angličtině, snad to nějak přelouskám Very Happy
Někde jsem četla, že se dají chovat i s leleupka, narozdíl od jiných šnekáčů. Protože to jsou dost ostří hoši. Laughing

wladys
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 6:01 pm    Předmět: Citovat

S calvusama i julidkama to půjde akva 180 litrů je na takovou sestavu dostatečné.Daffodily bych v tomto případě vyloučil.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 6:13 pm    Předmět: Citovat

wladys napsal:
S calvusama i julidkama to půjde akva 180 litrů je na takovou sestavu dostatečné.Daffodily bych v tomto případě vyloučil.

Proč by jsi vyloučil Daffodila? Malé akva? Myslela jsem třeba jen jeden pár. Confused

wladys
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 6:19 pm    Předmět: Citovat

Jo malé akva......teda pro všechno osazenstvo.Pro samotný pár,nebo třeba k nim ještě calvusy by to mohlo klapat,ale k lepidlům bych je nedával.Mají tendenci si zabírat velké plochy.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 7:19 pm    Předmět: Citovat

wladys napsal:
Jo malé akva......teda pro všechno osazenstvo.Pro samotný pár,nebo třeba k nim ještě calvusy by to mohlo klapat,ale k lepidlům bych je nedával.Mají tendenci si zabírat velké plochy.

Díky, daffodily teda nedám. Tet ještě sehnat ta lepidla Laughing

A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 11:33 am    Předmět: Citovat

Ahoj, tady je odkaz, v tomto je o nich nejvic: http://www.aquahobby.com/gallery/e_Neolamprologus_hecqui.php
Aspon jsem Ti ty nase "ostre hochy" vyfotila. Jsou to zatim prditka v provizornim akvarku.

Wladys, my nevime, ke komu je mame pak dat, asi budou muset byt sami neb uz jim neverim Sad . Mohlo by jich zustat 6 pospolu, popr. v jak velkem akvariu? Nebo koho jeste k nim, nemuzem je asi nikam dat, vsude by nam zrali prcky.

lep.jpg
 Popis:
 Velikost souboru:  75.59 KB
 Zobrazeno:  1214 krát

lep.jpg

lep..jpg
 Popis:
 Velikost souboru:  87.41 KB
 Zobrazeno:  1214 krát

lep..jpg

brova
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 1:15 pm    Předmět: Citovat

Jejda, to jsou krásné a malé lepidílka, oproti těm holomkům, co mám já. Laughing

wladys
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 7:01 pm    Předmět: Citovat

Alčo třeba k dospělým leleupkám je klidně můžeš dát...nádrž jen pro těch 6 kousků by měla stačit 120 litrů
Možná i trošku menší....opět co největší plocha dna...výška stačí 30cm já mám 40cm a u hladiny jsem je ještě neviděl...maximálně vyspurtují nahoru pro žrádlo a zase rychle ke dnu Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Index webu AkvaMalawi.com -> Akva Tribut Lamprologini -> Neolamprologus hecqui
Strana 1 z 6
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Administrátor & Webmaster: Martin Novák :: Copyright © 2005-2010 - AkvaMalawi.com - ISSN 1801-8904 - autorská práva vyhrazena
Šíření a kopírování textů, fotografií a jiných záznamů je bez předchozího souhlasu zakázáno
Optimalizováno pro MSIE 6.0, Opera 8.0 a FireFox 1.5 v rozlišení 1024x768pix