Nápověda |  Hledat |  RSS |  Uživatelé |  Nové příspěvky |  Denní přehled |  Uživatelské skupiny |  Registrace |  Profil |  Soukromé zprávy |  Přihlášení 
AkvaMalawi.com
  Portál |  Fórum |  MyFish |  FotoAlbum |  Download |  Vaše nádrže |  Tipy & Rady |  Slovník |  Kalkulátory |  Knihy |  Překlady |  Zařízení nádrže |  Odkazy

Strana 3 z 6
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Index webu AkvaMalawi.com -> Akva Tribut Lamprologini -> Neolamprologus hecqui
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 10:40 am    Předmět: Citovat

Nasi "ostri hosi" jsou tak ostri, ze jednoho ostreho hocha pred 2 mesici zlikvidovali. Od te doby je v akvarku o trochu vetsi klid, ale ne zase tak uplne. Nemaji se radi. Mame jich ted tedy 5 a k nasemu velkemu prekvapeni pred mesicem jsme prisli k akvarku a tam plavalo kolem ulity "smeti". Tak jsem udelala aspon maly video. Zajimavy je, ze je hlidalo to nejvetsi Lepidlo, o kterem jsme si uz od zacatku mysleli, ze to bude dominantni samec. Tak ted vlastne ani nevime, jestli je to maminka a nebo tatka, ale myslim, ze samec by je tak nehlidal. Nedovolil nikomu se ani priblizit.
(Zatim jsou stale v tom malem akvarku).
Odkaz na video: http://www.youtube.com/watch?v=Vnc61rwVFig

Lepidlo.jpg
 Popis:
Lepidiolamprologus hecqui hlidajici poter
 Velikost souboru:  53.59 KB
 Zobrazeno:  530 krát

Lepidlo.jpg

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
brova
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 5:23 pm    Předmět: Citovat

Nááááádhera, Álo. Shocked Velká gratulace výhra palec Jsou to moc hezké rybky, njn..... hold Lepidla. Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 6:24 pm    Předmět: Citovat

Gratuluju! To se teda "hoši" pochlapili! Laughing Já jsem HECQUI nakonec nesehnala, tak mi místo nich plave 7 kousků L. ORNATIPINNIS. Také mám pocit, že jsou všichni kluci, ale třeba se pletu, - doufám Rolling Eyes Když tak vyhlásím pátrání po samičkách.

A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: po červen 07, 2010 1:10 am    Předmět: Citovat

zeicul napsal:
Gratuluju! To se teda "hoši" pochlapili! Laughing Já jsem HECQUI nakonec nesehnala, tak mi místo nich plave 7 kousků L. ORNATIPINNIS. Také mám pocit, že jsou všichni kluci, ale třeba se pletu, - doufám Rolling Eyes Když tak vyhlásím pátrání po samičkách.

Aspon nejake Lepidla! Very Happy Tak nam je sem vyfot, prosim.
Ted jsem se divala, ze Geronimo ma Hecqui na jeho prodejnim liste ..

My jsme vcera nebyli cely den doma a kdyz jsme se pozde vecer vratili, tak dalsi "smeti" plavalo kolem jine ulity a hlidalo je zas jine, druhe vetsi, Lepidlo. Zajimave je, ze obe ty, od zacatku nejvetsi rybky, musi byt tedy samicky.

A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 10:21 am    Předmět: Citovat

Dnes uz ma zase novy prcky ta prvni samicka, tak tam ted plave "smeti" kolem dvou ulit. To ted bude mozna kazdou chvili, ja uz to sem ani nebudu psat .. Laughing

A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: pá červen 11, 2010 11:46 am    Předmět: Citovat

Ach jo, ti nasi ostri hosi jsou cimdal ostrejsi. Nemaji se radi a dnes jsme se nemohli cely den jednoho dopocitat. Az nas napadlo podivat se za akvarko a sure, byl tam ususenej. Vyskocil malou mezirkou nahore u filtru. Asi chtel uniknout pronasledovatelum. Chudacek Sad . Tak ted to asi vypada na dve holky a dva kluky.

wladys
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: so červen 12, 2010 9:21 am    Předmět: Citovat

Tak jak to tak čtu,tak jsou meeli mnohem klidnější.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 10:17 am    Předmět: lamprologus ornatipinnis Citovat

Tak z mých hošánků se také vyklubaly nějaké holky. Very Happy Včera jsem našla potěr. banan Další dvě stráží ulitky, tak bude asi úroda. Posílám nějaké foto v příloze.

DSC_0085v.jpg
 Popis:
lamprologus ornatipinnis hlídá potěr
 Velikost souboru:  56.51 KB
 Zobrazeno:  197 krát

DSC_0085v.jpg

zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 10:25 am    Předmět: lamprologus ornatipinnis Citovat

a ještě jedna

DSC_0095.JPG
 Popis:
 Velikost souboru:  95.38 KB
 Zobrazeno:  195 krát

DSC_0095.JPG

zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 10:47 am    Předmět: ornatipinnis Citovat

a další ornatipinnis

DSC_0098.JPG
 Popis:
 Velikost souboru:  150.46 KB
 Zobrazeno:  188 krát

DSC_0098.JPG

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Index webu AkvaMalawi.com -> Akva Tribut Lamprologini -> Neolamprologus hecqui
Strana 3 z 6
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Administrátor & Webmaster: Martin Novák :: Copyright © 2005-2010 - AkvaMalawi.com - ISSN 1801-8904 - autorská práva vyhrazena
Šíření a kopírování textů, fotografií a jiných záznamů je bez předchozího souhlasu zakázáno
Optimalizováno pro MSIE 6.0, Opera 8.0 a FireFox 1.5 v rozlišení 1024x768pix