| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: st červen 02, 2010 10:40 am Předmět: |
|
|
Nasi "ostri hosi" jsou tak ostri, ze jednoho ostreho hocha pred 2 mesici zlikvidovali. Od te doby je v akvarku o trochu vetsi klid, ale ne zase tak uplne. Nemaji se radi. Mame jich ted tedy 5 a k nasemu velkemu prekvapeni pred mesicem jsme prisli k akvarku a tam plavalo kolem ulity "smeti". Tak jsem udelala aspon maly video. Zajimavy je, ze je hlidalo to nejvetsi Lepidlo, o kterem jsme si uz od zacatku mysleli, ze to bude dominantni samec. Tak ted vlastne ani nevime, jestli je to maminka a nebo tatka, ale myslim, ze samec by je tak nehlidal. Nedovolil nikomu se ani priblizit.
(Zatim jsou stale v tom malem akvarku).
Odkaz na video: http://www.youtube.com/watch?v=Vnc61rwVFig
| Popis: |
| Lepidiolamprologus hecqui hlidajici poter |
|
| Velikost souboru: |
53.59 KB |
| Zobrazeno: |
530 krát |

|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
brova
akvamalawi člen

|
Zaslal: st červen 02, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
Nááááádhera, Álo. Velká gratulace Jsou to moc hezké rybky, njn..... hold Lepidla.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zeicul
uživatel webu

|
Zaslal: st červen 02, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
Gratuluju! To se teda "hoši" pochlapili! Já jsem HECQUI nakonec nesehnala, tak mi místo nich plave 7 kousků L. ORNATIPINNIS. Také mám pocit, že jsou všichni kluci, ale třeba se pletu, - doufám Když tak vyhlásím pátrání po samičkách.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: po červen 07, 2010 1:10 am Předmět: |
|
|
| zeicul napsal: | Gratuluju! To se teda "hoši" pochlapili! Já jsem HECQUI nakonec nesehnala, tak mi místo nich plave 7 kousků L. ORNATIPINNIS. Také mám pocit, že jsou všichni kluci, ale třeba se pletu, - doufám Když tak vyhlásím pátrání po samičkách. |
Aspon nejake Lepidla! Tak nam je sem vyfot, prosim.
Ted jsem se divala, ze Geronimo ma Hecqui na jeho prodejnim liste ..
My jsme vcera nebyli cely den doma a kdyz jsme se pozde vecer vratili, tak dalsi "smeti" plavalo kolem jine ulity a hlidalo je zas jine, druhe vetsi, Lepidlo. Zajimave je, ze obe ty, od zacatku nejvetsi rybky, musi byt tedy samicky.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: út červen 08, 2010 10:21 am Předmět: |
|
|
Dnes uz ma zase novy prcky ta prvni samicka, tak tam ted plave "smeti" kolem dvou ulit. To ted bude mozna kazdou chvili, ja uz to sem ani nebudu psat ..
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: pá červen 11, 2010 11:46 am Předmět: |
|
|
Ach jo, ti nasi ostri hosi jsou cimdal ostrejsi. Nemaji se radi a dnes jsme se nemohli cely den jednoho dopocitat. Az nas napadlo podivat se za akvarko a sure, byl tam ususenej. Vyskocil malou mezirkou nahore u filtru. Asi chtel uniknout pronasledovatelum. Chudacek . Tak ted to asi vypada na dve holky a dva kluky.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wladys
akvamalawi člen

|
Zaslal: so červen 12, 2010 9:21 am Předmět: |
|
|
Tak jak to tak čtu,tak jsou meeli mnohem klidnější.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zeicul
uživatel webu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |