Nápověda |  Hledat |  RSS |  Uživatelé |  Nové příspěvky |  Denní přehled |  Uživatelské skupiny |  Registrace |  Profil |  Soukromé zprávy |  Přihlášení 
AkvaMalawi.com
  Portál |  Fórum |  MyFish |  FotoAlbum |  Download |  Vaše nádrže |  Tipy & Rady |  Slovník |  Kalkulátory |  Knihy |  Překlady |  Zařízení nádrže |  Odkazy

Strana 4 z 6
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Index webu AkvaMalawi.com -> Akva Tribut Lamprologini -> Neolamprologus hecqui
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 10:51 am    Předmět: ornatipinnis Citovat

hledej potěr Laughing

DSC_0063v.jpg
 Popis:
 Velikost souboru:  105.25 KB
 Zobrazeno:  377 krát

DSC_0063v.jpg

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 11:28 am    Předmět: Citovat

Vidim ho !! (poter) Laughing Laughing Laughing
No vidis, jake mas pekne Lepidla! Mas je moc dobre vyfoceny, cim jsi to fotila? Ti nasi se porad mydli, porad musi jeden do druhyho delat utok. Evil or Very Mad

zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 12:54 pm    Předmět: Citovat

Mám starší digit. zrcadlovku. Ale to focení rybek mi ještě moc nejde. Potvory jedny vždycky na poslední chvilku cuknou. Laughing

A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 1:12 pm    Předmět: Citovat

To mne povidej. Mne to delaji taky. Stoji, stoji a tesne se zmacknutim spouste se pohnou. Ja myslim, ze fotak neco tesne pred zmacknutim spouste vyzaruje a ze to ty ryby vidi Laughing . Asi neco podobnyho jako kdyz potrebujes vylovit z akva jednu konkretni rybu a vsechny krome te jedne Ti lezou do sitky, zatimco ta chtena se mistrne schovava a jen provokuje. Lidi asi taky vyzaruji nejaky myslenky, ktery ty ryby vidi Laughing Laughing .

wladys
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 11:30 pm    Předmět: Citovat

Alo, ornatipinnis se řadí do rodu Lamprologus ne Lepidiolamprologus(lepidla) Surprised

Naposledy upravil wladys dne pá červen 18, 2010 12:28 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
A+I
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 11:47 pm    Předmět: Citovat

Aha, no ja jsem je blize nezkoumala, ale ukazovala jsem ty fotky Ivikovi a rikala, ze tvarem vypadaji spis jako snekaci - Lamprologus Laughing .

zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: pá červen 18, 2010 9:14 am    Předmět: lamprologus ornatipinis Citovat

Jo jo, je to lamprologus Very Happy lepidla Hequi jsem nesehnala, tak zvítězili tihle šnekáči. Ale nelituju, jsou super. Pořát něco kutí, natřásají se před sebou a někteří už žerou z ruky Laughing

Olda
přispívatel

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 9:29 am    Předmět: Citovat

Dalo mi to dost práce a začínám slzet, ale že by ti prckové byli ty malinké páry černých kukadel?

zeicul
uživatel webu

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 9:40 am    Předmět: Citovat

Olda napsal:
Dalo mi to dost práce a začínám slzet, ale že by ti prckové byli ty malinké páry černých kukadel?

Áno, dobrá práce Laughing

brova
akvamalawi člen

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 11:40 am    Předmět: Citovat

Na to, že celkem blbě vidím..........jsem prcky našel za 20 vteřin. Laughing Velká gratulace. Surprised

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Index webu AkvaMalawi.com -> Akva Tribut Lamprologini -> Neolamprologus hecqui
Strana 4 z 6
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Administrátor & Webmaster: Martin Novák :: Copyright © 2005-2010 - AkvaMalawi.com - ISSN 1801-8904 - autorská práva vyhrazena
Šíření a kopírování textů, fotografií a jiných záznamů je bez předchozího souhlasu zakázáno
Optimalizováno pro MSIE 6.0, Opera 8.0 a FireFox 1.5 v rozlišení 1024x768pix