| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zeicul
uživatel webu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
Vidim ho !! (poter)
No vidis, jake mas pekne Lepidla! Mas je moc dobre vyfoceny, cim jsi to fotila? Ti nasi se porad mydli, porad musi jeden do druhyho delat utok.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zeicul
uživatel webu

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
Mám starší digit. zrcadlovku. Ale to focení rybek mi ještě moc nejde. Potvory jedny vždycky na poslední chvilku cuknou.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
To mne povidej. Mne to delaji taky. Stoji, stoji a tesne se zmacknutim spouste se pohnou. Ja myslim, ze fotak neco tesne pred zmacknutim spouste vyzaruje a ze to ty ryby vidi . Asi neco podobnyho jako kdyz potrebujes vylovit z akva jednu konkretni rybu a vsechny krome te jedne Ti lezou do sitky, zatimco ta chtena se mistrne schovava a jen provokuje. Lidi asi taky vyzaruji nejaky myslenky, ktery ty ryby vidi .
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wladys
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 11:30 pm Předmět: |
|
|
Alo, ornatipinnis se řadí do rodu Lamprologus ne Lepidiolamprologus(lepidla)
Naposledy upravil wladys dne pá červen 18, 2010 12:28 am, celkově upraveno 1 krát.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A+I
akvamalawi člen

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 11:47 pm Předmět: |
|
|
Aha, no ja jsem je blize nezkoumala, ale ukazovala jsem ty fotky Ivikovi a rikala, ze tvarem vypadaji spis jako snekaci - Lamprologus .
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zeicul
uživatel webu

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 9:14 am Předmět: lamprologus ornatipinis |
|
|
Jo jo, je to lamprologus lepidla Hequi jsem nesehnala, tak zvítězili tihle šnekáči. Ale nelituju, jsou super. Pořát něco kutí, natřásají se před sebou a někteří už žerou z ruky
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Olda
přispívatel

|
Zaslal: po červen 21, 2010 9:29 am Předmět: |
|
|
Dalo mi to dost práce a začínám slzet, ale že by ti prckové byli ty malinké páry černých kukadel?
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zeicul
uživatel webu

|
Zaslal: po červen 21, 2010 9:40 am Předmět: |
|
|
| Olda napsal: | | Dalo mi to dost práce a začínám slzet, ale že by ti prckové byli ty malinké páry černých kukadel? |
Áno, dobrá práce
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
brova
akvamalawi člen

|
Zaslal: po červen 21, 2010 11:40 am Předmět: |
|
|
Na to, že celkem blbě vidím..........jsem prcky našel za 20 vteřin. Velká gratulace.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|